Укупно приказа странице

ЕВИДЕНТИРАЊЕ И ОКУПЉАЊЕ ПРЕВАРЕНИХ ОД WIENER STÄDTISCHE (ВИНЕР ШТЕДИШЕ) МОДЕЛА ЖИВОТНОГ ОСИГУРАЊА, У ЦИЉУ ОБЕШТЕЋЕЊА (први део)


·        ПРЕВАРИО ВАС ЈЕ ВИНЕР ШТЕТИША? WIENER STÄDTISCHE

Агент осигурања Вас је уверио да ћете уплаћивањем годишње премије уштедети за пензију?
Ако је ваш одговор потврдан, и ако желите свој новац назад, на правом сте месту!


·        ШТА ЈЕ ЦИЉ ОВОГ БЛОГА?

Овај блог има више циљева! 


Један је да упозори грађане на смишљене и истрениране преварантске наступе агената осигуравајућих друштава и заштити их од преваре.


 Други, да самим упозоравањем грађана на пословну политику појединих осигуравајућих друштава исте одврати од таквог понашања и натера их да наступају честито.


Трећи да помогне грађанима упутствима како да се понашају у комуникацији са осигуравајућом кућом имајући у виду да им је циљ да Вам пошто- пото извуку новац преваром а да су јако тешки када треба да Вам исплате насталу штету. Отежу и развлаче све док не изгубите стрпљење  и не одустанете од потраживања. 


Четврти је да све који су већ дигли руке од свега охрабри, окупи, да би заједничким наступом повратили свој новац и наплатили штету због пословне политике засноване на  - превари. 

·                 КОЛИКО ЋЕ ТО ДА ВАС КОШТА? ( Четврти циљ)

Коштаће Вас само такса за оверу Ваше изјаве у суду!


·        KO САМ ЈА?


Један од преварених. Гојко Родић из Старе Пазове, Виши полицијски инспектор МУП-а Србије. Љубитељи квизова препознаће ме по многобројним наступима!


U spektakularnoj policijskoj akciji uhapšena
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:197743-Pripremali-ubistvo-policajca15284 bytes - Tue, 08 May 2007, 18:58:47 CEST [text/html]
Богу хвала остадох жив а породица поштеђена од Штетишиних малтретирања.

·        KАКО ЋЕМО ПОСТИЋИ ЦИЉ? ( Четврти, због кога је блог оригинално настао)

Тако што ћемо преко друштвених мрежа ( Фејсбука, Твитера итд) окупити и обавестити о овој акцији што више људи, оштећеника, упутити их на овај блог да се јаве својим коментарима. Када скупимо критичну масу нпр 3.000 од 42.000 колико Штетиша тврди да има осигураника, постоји више праваца акције.

Ја предлажем да свако напише своју изјаву о начину на који је преварен, изјаву овери у суду (добија се на веродостојности, а избацују из блога Штетишини провокатори), изјаве се скенирају и пошаљу (договорићемо се где, на мој меил, или на неки заједнички, или на нечији профил итд) и кад скупимо довољан број исте пошаљемо Народној банци Србије, надлежној за издавање и одузимање дозволе за рад осигуравајућим друштвима, свим медијима, тужилаштвима, судовима, агенцијама за заштиту потрошача итд.
Постоји и варијанта да направим једнообразни формулар који ћете испунити па оверити.

·        КАКО ВАРА ВИНЕР ШТЕТИША WIENER STÄDTISCHE?

Специјално обучени агенти за превару, обично неки Ваш познаник, контактира Вас, изнуди да га позовете у кућу и исприча Вам лепу причицу!
Нпр. уплаћујете годишње премију од 1.000 евра. После 20 година имате уштеђено 20.000 евра, осигурану суму на коју по истеку осигурања добијате још 10.000 евра добити. Можете подићи 30.000 или их оставити Осигурању које ће Вам по том основу исплаћивати пензију.   Или
Не дај Боже погинете, Ваша породица након уплате и прве премије одмах добије 20,000 + 10.000 евра,  а након 20 година још 20.000, укупно 50.000 евра. Сјајно!

·        ШТА ЋУ АКО НЕ БУДЕМ ИМАО ПАРА ДА ПЛАЋАМ ПРЕМИЈЕ?

Агент каже: прве две премије, за прве две године осигурања пропадају Вам! Треће године можете одустати и тада Вам се враћа све што сте уплатили али без добити и са малим умањењем!
Сјајно кажете Ви и затражите да потпиште уговор. Он Вам потури формулар, Ви га потпишете али не добијете примерак! Добићете уговор и полисе, каже агент кад уплатите прву рату ( премију).
И ви потпишете и платите!

·        И? ШТА СТЕ ДОБИЛИ?

После пар недеља добијете полису, табелу откупних вредности и услове осигурања. У полиси пише да ћете после 20 година добити нешто мало више 20.000 евра, исто у случају смрти природне као и смрти у незгоди! Дакле добићете онолико колико сте дали! Неверујете? ОК, проверите сами на калкулатору Народне банке Србије.
Овако је по њима....
Даље пише да ће Вам вратити пола новца после треће године! Мада у неким случајевима и после више година уплате, након одустанка враћају само 30 до 40%
Ако тражите новац за операцију нећете добити ништа ( мој случај)!

Тајна успеха је у уговору. Уговор је сагласност воља две стране које се око нечега договоре. Овде немате класичан уговор. Агент Вас лаже, ви верујете и потписујете СВОЈУ ПОНУДУ ЊИМА ДА СЕ ОСИГУРАТЕ! Док ви верујете да сте потписали уговор. У томе је суштина преваре. Тек када платите они Вам пошаљу услове осигурања. Ако Вам се не свиђа, уплата пропада! Том уплатом награђен је агент који Вас је преварио!

  • ШТА УРАДИШЕ С НАШИМ НА ПРЕВАРУ УЗЕТИМ ПАРАМА?
Погледајте сами ...
За ову паметну зграду дадоше 50 милиона евра
  •                             КО ЈЕ ОВАЈ ЧОВЕК?

Бранко Крстоношић, председник Управног одбора Винер Штетише
Није неки говорник али уме с парама и лепо признаје, каже да су Винер Штетише
Препознали себе?! Лепо ...

  • Шта он још каже?
  • Шта кажу о њему?

Blic Online | Oteli od države 60 miliona evra


www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/.../Oteli-od-drzave-60-miliona-evr... - Кеширано
18 сеп 2010 – Branislav Anđelić iz „Mobtela” i Branko Krstonošić, direktor „Evropa osiguranja”, terete se za prebacivanje 70.000.000 dinara sa računa ...

Osiguranje EvrOpa Bato!

EVROPA OSIGURANJE AD BEOGRAD U LIKVIDACIJI | Beograd ...


osiguranje.cu.rs/.../evropa-osiguranje-ad-beograd-u-likvidaciji/ - Кеширано
29 јун 2011 – Osiguravajuće preduzeće: EVROPA OSIGURANJE AD BEOGRAD U LIKVIDACIJI, BEOGRAD - Osiguranje u Srbiji - Sva osiguravajuća društva ...

Ih, pa kak'e to veze ima ...... sa npr. WIENER STÄDTISCHE (ВИНЕР ШТЕДИШЕ) ?!B92 - Vesti - Optužnica protiv braće Karić - Internet, Radio i TV ...


www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010... - Кеширано
18 сеп 2010 – Branislav Anđelić iz "Mobtela” i Branko Krstonošić, direktor "Evropa osiguranja”, terete se za prebacivanje 70.000.000 dinara sa računa ...

  • За коју делатност је Винер Штетиша регистрован?
За неживотна осигурања!!!!


Saznajte sve o osnovnoj tehnici prevare primenjivanoj od strane osiguravajućih kuća prilikom sklapanja "ugovora", tj. polise životnog osiguranja


<a href="http://www.blogpingtool.com">Ping blog</a>Ako nađoste ovaj sajt korisnim i poučnim štivom, molim Vas da malo niže kliknete na Fejsbuk i Gugl +1 dugme. Hvala
Постави коментар