Укупно приказа странице

ŽIVOTNO OSIGURANJE - DA ILI NE?

Уплаћивао животно осигурање


Да је животно осигурање у Србији тренутно, ствар која грађанима може донети само главобоље и тешко разочарање многима у овој нашој напаћеној земљи као и у региону постаје јасно нажалост на сопственом искуству.
 

Зато сам и направио сајт под називом Како се заштитити од преваре осигуравајуће куће, којим то и аргументовано показујем. Зашто треба рећи не осигурању живота, оваквом какво је овде у Србији и ближој околини?

Осигуравајуће куће ових дана спроводе агресивну кампању, плаћајући чак прилог који се емитовао у петом минуту дневника РТС у удaрном термину у 19,30. Господин Тијанић сигурно није џаба пустио да господин Филиповић из Винер Штетише каже како је продаја полиса животног осигурања већа од откупа прилог са дневника РТС . 


Извините, јел то вест за ударни термин националног дневника или је обична реклама скупо плаћена? Размислите сами! 

У том прилогу као и другим рекламним кампањама осигуравајућих кућа обећава се добит од 4о до 50 % на осигурану суму, а стварност је да, не само што нема никакве добити већ грађани кад добију полисе виде да ће након истека осигурања након 10, 15, 20 година добити и мање но што су уплатили. 

Зашто је то тако?

1. Зато што им Народна банка Србије дозвољава да мешају новац животних и неживотних осигурања, а што није могуће нигде у свету Текст из Политике 
2. Зато што челници осигуравајућих кућа себи дају плате и до 10.000 евра

(Napomena, dana 03.02.2012  Gospoda iz Wiener Štetiša sa sajta su uklonili samohvalu o svojoj plati od 10.000 evra, tako da taj podatak možete pronađi samo preko Cash-a). Ali zato evo novog podatka, o platama, čitajte brzo dok ga opet ne uklone ...

3. Зато што воде скупе рекламне кампање, купују ударне термине вести националних телевизија и ударне странице најтиражнијих дневних листова
4. Зато што се међусобно варају и поткрадају унутар куће па зато чак и Народна банка мора да реагује и да их обуздава
5. Зато што у Европи људи масовно раскидају полисе животног осигурања и повлаче свој новац страхујући од краха евра и распада европске монетарне уније.
  
Ето зато не могу да Вам исплате обећану добит а не могу ни да исплате настали осигурани случај.

Опет ту није крај невољама, наиме кад и ако настане осигурани случај ( не дај "Боже"), грађани се суочавају са цинизмом осигуравајућих кућа, које усмено одбијају да исплате суму на коју су се обавезали, правдајући се да их је клијент слагао, није рекао да вози мотор, да ће дизати терет, да ово или оно..

Зато Народна банка саветује како да спасете своје паре, обећане "уговором", полисом. Ту ће Вам бити потребна надљудска упорност и челични живци, а ви се онда питајте, заиста, да ли Вам је све то потребно? 


Interesantna rasprava u kojoj učestvuju anonimni agenti Viner Štediše (no pre biva da je to sama kuća Viner Štediše)
http://arhiva.elitesecurity.org/t313315-Zivotna-osiguranja-da-ili-ne
a koji ograđuju osiguravajuću kuću od propusta nesavesnih agenata koji ne saopštavaju budućem klijentu sve uslove osiguranja. Smešno!
Čiji agent - njegova odgovornost! Nije valjda klijent odgovoran što ga agent laže!
Jedno iskustvo nesuđenog agenta!

Životno osiguranje i Viner Štediše na blogu Krstarica

A vidite ovo! Umro im otac a osiguranje zavlači decu tvrdeći da im je otac bio srčani bolesnik! Pa što su ga onda osigurali? A još im i naplatili razmatranje zahteva! Katastrofa!


Zašto ljudi gube poverenje u osiguravajuće kuće? Pa zar to nije očigledno!


                        ŠTA JE TO ŽIVOTNO OSIGURANJE?


Trgovine prodaju robu, restorani hranu, piće i dobru atmosferu, provod u paketu, banke prodaju novac a osiguravajuća društva koja nude životno osiguranje?

Oni prodaju OBEĆANJE finansijske sigurnosti u vidu privatne penzije (rente) ili isplate osigurane sume Vašim najmilijim u slučaju "Ne dao Bog". 

Da bi to prodato OBEĆANJE, relativizovali, obesmislili, i Vaš novac zadržali, služe se posebom tehnikom prevare prilikom sklapanja " ugovora".

Upoznajte prevarantske tehnike osiguravajućih kuća prilikom sklapanja "ugovora" o životnom osiguranju.Постави коментар