Укупно приказа странице

Viner Štetiše WIENER STÄDTISCHE, hm..... šta reći...

Muž mi je umro. Dete (mldb) i ja smo odbijeni za premiju od oko 10.000 E jer su oni zaključili da je on bio alkoholičar U VREME SKLAPANJA POLISE što je bila prepreka uopšte za osiguranje.


Osoba sa kojom je on potpisao polisu bila je naša kuma, pa smo to pomalo i uradili zbog nje, odn. potpisali ugovor. Ona je znala da on voli da popije, ali nije je bilo briga da bilo šta kaže o manama osiguranja, samo je pričala o prednostima. I naravno, kuma redovno putuje i usavršava se od procenta koji ima od nas, smrtnih i nesavršenih klijenata...


Iskopirala sam njegov medicinski karton. U vreme sklapanja osiguranja,a i pre, nema ničeg u njegovom kartonu, nije tražio medicinsku pomoć, bio je zdrav. Ima odlazaka kod lekara neposredno pred smrt. Jeste pio, jer je doživeo nepravdu na poslu- otpušten je iz političkog revanšizma, pao u depresiju, itd ali to je sve nastupilo kasnije.


Winer mi je, navodno, isplatio uloženi deo, ali ni to nisam proveravala- nemam snage. Pretpostavljam da su i to umanjili. To im ne smeta da sad mene zovu i predlažu mi da se osiguram kod njih. Nedavno sam im napisala pismo u kom sam tražila da ću ubuduće, svako njihovo obraćanje shvatiti kao uznemiravanje, te da me obrišu iz njihove baze podataka. Eto priče.Classic program, Wiener Städtische osiguranja, pruža kompletno pokriće u osiguranju života. Ovo je osnovni i najtraženiji vid osiguranja života, koji u sebi sadrži elemente štednje i u slučaju smrti osiguranika trenutno zbrinjava članove njegove porodice.

Classic programom štedite novac za zrelije godine i stvarate kapital
zbog kog ćete se osećati sigurnije. Tokom godina, odvajate sumu novca po Vašoj želji i kroz vid štednje je ostavljate za budućnost.

Istovremeno, tokom celog perioda – Vaš život je osiguran.

Da li im verujete?
Постави коментар