Укупно приказа странице

Животно осигурање - мачка у џаку?

Почело је ...
Грађани Црне Горе, организовали се против продаје мачке у џаку, под именом Животно осигурање!

Ето .. А на истом порталу Bankar.me, један млади извршни директор животног осигурања  констатује како Црногорски грађани не воле да осигуравају живот!?... и наравно препоручује бољу едукацију грађана ..


И ево онда мало едукације ако имате живаца да слушате успешног агента у оделу који својим радом заслужи наградно путовање на Маурицијус ( а можда да се и ви окушате у послу агента осигурања)?

Шалу на страну, није да нема интересантних ствари за чути. Нпр податак да је услов ЕУ за државу кандидата, да најмање 20% становништва има животно осигурање или уплаћује у приватни пензијски фонд. То је изгледа разлог што Народнe банкe региону бивше Југе толерише овакво понашање осигуравајућих кућа и њихових агента према клијентима.

Збиља, зар је просечни грађанин дебил да му треба оваква едукација или још горе да му овакав агент уђе у кућу и поучава да треба да штеди за старост?

Наравно да је добро штедети за старост, одрећи се цигарета и других непотребних трошкова и о бити осигуран од последица повреда, финансијски збринути породицу за случај " Не дај Боже". Да, наравно. Али како то урадити а не бити преварен?

Е да би сте то сазнали најпре погледајте пост Основна техника преваре код животног осигурања
Постави коментар