Укупно приказа странице

Животно осигурање - мачка у џаку?

Почело је ...
Грађани Црне Горе, организовали се против продаје мачке у џаку, под именом Животно осигурање!

Ето .. А на истом порталу Bankar.me, један млади извршни директор животног осигурања  констатује како Црногорски грађани не воле да осигуравају живот!?... и наравно препоручује бољу едукацију грађана ..


И ево онда мало едукације ако имате живаца да слушате успешног агента у оделу који својим радом заслужи наградно путовање на Маурицијус ( а можда да се и ви окушате у послу агента осигурања)?

Шалу на страну, није да нема интересантних ствари за чути. Нпр податак да је услов ЕУ за државу кандидата, да најмање 20% становништва има животно осигурање или уплаћује у приватни пензијски фонд. То је изгледа разлог што Народнe банкe региону бивше Југе толерише овакво понашање осигуравајућих кућа и њихових агента према клијентима.

Збиља, зар је просечни грађанин дебил да му треба оваква едукација или још горе да му овакав агент уђе у кућу и поучава да треба да штеди за старост?

Наравно да је добро штедети за старост, одрећи се цигарета и других непотребних трошкова и о бити осигуран од последица повреда, финансијски збринути породицу за случај " Не дај Боже". Да, наравно. Али како то урадити а не бити преварен?

Е да би сте то сазнали најпре погледајте пост Основна техника преваре код животног осигурања

4 коментара:

Nebojša је рекао...

Dobar dan i poštovanje, slučajno sam naišao na Vaš blog pregledajući sajt prevara.info

Ono što moram da naponemem, štivo je primamljivo i sigurno ću pokušati da sve pročitam i pogledam, međutim dizajn bloga je veoma loš. Bio bih Vam zahvalan kada bi pisali "crno na belo" odnosno crnim slovima, manjim čitljivim fontom na beloj podlozi, pošto je ovako kako je urađeno dosta nečitko i nema svoj početak, tj ne znam odakle da počnem da čitam. Ako Vam nije problem možete pogledati kako sam uredio svoj blog zubovic.blog.rs

Srdačan pozdrav,
Nebojša

Unknown је рекао...

Blog blizanac http://zivotnoosiguranje1.blogspot.com/, lakši za čitanje, mada nema svih postova

Unknown је рекао...

pravljen je tako da može da se čita odakle hoćete ipak glavni postovi su na ovom blogu na traci sa desne strane....

Po meni ovaj je najbitniji
WIENER STÄDTISCHE - ŠTETA PO ZDRAV RAZUM I LJUDSKO DOSTOJANSTVO
WIENER STÄDTISCHE - OSNOVNA TEHNIKA PREVARE KOD ŽIVOTNOG OSIGURANJA

Unknown је рекао...

И још да додам, много је мање људик оји би као Ви да се студиозно прихвате проучавању текста. Људи неће да се замарају па кад виде густо куцани текст, једноставно оду даље. Зато толико шаренило боја и слика која треба да неког привуку и задрже и пруже му основну информацију

ценивши пак примедбе оних које овакаво шаренило замара урадио дам други блог са црним словима на белој подлози ...