Укупно приказа странице

Viner Štetiše i porodica Radušević


Wiener Städtische


E pa evo kako stoje stvari, danas smo moja supruga i ja pali u nesvest, agent koji nas je osigurao je slatkorečivo govorio kako ćemo kad god poželimo moci da prekinemo uplaćivanje i da ce nam biti isplaćena suma koju smo dali. LAZ da Veća ne moze biti.


Nas dvoje smo ukupno za 3 godine uplatili cca 6200€, danas kada smo saznali da nas dvoje možemo da dobijemo 2300€ (želeli smo da prestanemo sa uplatom dalje jer je mnogo povoljnije novac držati u bilo kojoj banci), znači gospodo, klasicna kradja koja se zove otkup polise je najveća prevara koja postoji.



Sluzbenica koja nas je primila je bla obavestena koliko i eskim o stanju naše privrede, njena rečenica nas je uverila da "AGENTI" koji rade za Wiener Städtische su obični i klasični prevaranti koji ce zarad svoje provizije prećutati sve sto se da prećutati i sto može da vas dovede u sumnju. Ona je znala da nam je "agent" prećutao i slagao mnogo toga, kao na primer o mogućnosti prekida placanja, o navodnoj doživotnoj penziji (koja nije ni zazivela kod nas od strane Wiener Städtische ).  
Sama službenica nas je uverila da mi nismo ni prvi ni poslednji koji su naseli na slatkorecivost njihovih (Wiener Städtische ) "agenata-ovlascenih predstavnika"
Niti jednom rečju nije bilo govora da ce naš novac ostati u rukama Wiener Städtische i da mi nećemo imati nikakva ali nikakva prava. Kao i sve u Wiener Städtische mi komintenti smo ti koji smo krivi i mi smo ti koji ne znaju da je nas novac milion posto njihov da mi nemamo nikakva prava, ALI VERUJTE NIKAKVA, ko vam kaže suprotno i ko bude napisao nešto sto će oprvgnuti ovu tvrdnju je uposlenik ove prevartantske kuće koja se zove Wiener Städtische, mi prilikom sklapanja ugovora niti jednim jedinim slovom nismo dobili informaciju od "agenta koji se zove Živojinov Sreten", naravno da telefon koji nam je tom prilikom dao taj agent danas više nije u funkciji.


Gospodo prvo pitanje koje treba da postavite prilikom sklapanja ugovora sa bilo kojom osiguravajućom kućom ili fondom, treba da bude KOLIKO NOVCA TAČNO DOBIJAM KADA ŽELIM DA PREKINEM SA DALJIM PLAĆANJEM PRE ISTEKA VREMENA KOJE JE NAZNAČENO UGOVOROM, ja i moja supruga smo platili tu školu 4000€.


Nadam se da ce ovo naše negativno iskustvo nekome pomoći, da ćete se poučeni nasim lošim iskustvom zapitati koga primate u kucu. Moj savet je da sve sto ima naziv Wiener Städtische treba zaobići u najvecem mogucem luku, bežite od njih ko djavo od krsta, jer vaće pare nisu vaše nego njihove, oni se sa tim parama koriste i zato nikad ali nikad nemojte verovati agentima i ovlašćenim prestavnicima Wiener Städtische , oni su obučeni da vas ubede i prevare.

3 коментара:

Miša је рекао...

Klasika, pa svi znaju da su agenti prevaranti koji samo gledaju kako da zarade proviziju!

Irina је рекао...

Isto sam kao i vi prosla. Dobila sam polovinu. :( Ovih dana ojavljujem na fejsbuku pricu kako su me Winerovci prevarili

Unknown је рекао...

Pa Irina, napištite nešto i ovde, ili bar zalepite priču sa fejsa...

Obavezno stavite link mog bloga i podelite prijateljima... I pridružite nam se krivičnom gonjenju za prevaru ...